به گزارش قدس آنلاین، این کمیته ادامه داد: ایران در ۱۴ آوریل ۳۳۱ پهپاد، موشک کروز و موشک بالستیک را از خاک خود در یک حمله گسترده و بی سابقه به سمت اسرائیل پرتاب کرد. مشارکت جدی ایالات متحده و اسرائیل به دفع بمباران ایران کمک کرد، به طوری که ۹۹درصد از حملات ایران توسط سامانههای دفاع موشکی و جتهای جنگنده اسرائیل، همراه با سامانههای آمریکایی رهگیری شدند. اسرائیل در حال حاضر به همراه نیروهای نیابتی خود در حال جنگ با ایران است و همواره در حال نبرد مداوم برای بیرون راندن حماس از قدرت در غزه، نابود کردن تواناییهای آن و آزادی گروگانهاست.
توصیه اصلی آیپک به ایالات متحده در پاسخ با مواجهه ایران و اسرائیل این است که آمریکا بهصراحت می بایست در کنار اسرائیل بایستد تا با حمله ایران مقابله کند و به آن پاسخ دهد. همچنین معتقد است کنگره باید به سرعت قوانین دوحزبی را تصویب کند که شامل درخواست کمک اضطراری ۳/۱۴ میلیارد دلاری رئیس جمهور است و باید فشار بر ایران را افزایش دهد.
فارین پالیسی، دیگر اندیشکده مهم سیاست خارجی آمریکا نیز در مطلب ۱۴ آوریل خود مینویسد: ارتش ایران در رویارویی همهجانبه با نیروهای نظامی اسرائیل، در نهایت شکست خواهد خورد، بهخصوص اگر آمریکا به کمک اسرائیل بیاید، همانطور که احتمالاً (و ایران معتقد است قطعاً) ایالات متحده در کنار اسرائیل خواهد بود. در این صورت جنگ منطقهای رقم خواهد خورد که در آن ایران ممکن است بازنده اصلی جنگ باشد.
بارها و بارها، اسرائیل به حملات مختلف براساس اساسیترین منطق تئوری بازدارندگی پاسخ داده است؛ وقتی کسی به شما ضربه میزند، اگر میخواهید مطمئن شوید دیگر این کار را نخواهد کرد، ۱۰ برابر بیشتر به او ضربه میزنید. ۷ اکتبر تعهد اسرائیل به این رویکرد را احیا کرد.
مجله سیاست خارجی آمریکا مینویسد: باوجود شکست فاحش حمله ایران، اسرائیل ممکن است همچنان احساس کند باید در جایی به ایران ضربه بزند تا نشان دهد هرگز از واکنش برای بازگرداندن قدرت بازدارندگی خود منصرف نخواهد شد.
اسرائیل دارای پنج زیردریایی ساخت آلمان است که قادر به شلیک موشکهای کروز هستند. این موشکها را میتوان در اقیانوس هند مستقر کرد، جایی که موشکهایشان فقط بر فراز آبهای بینالمللی و خود ایران پرواز میکنند. اما آنها فقط پنج مورد را با تعداد معدودی موشک کروز در اختیار دارند.
دانیل بایمن عضو ارشد مرکز مطالعات استراتژیک و بینالمللی ادامه میدهد: هیچ کدام از اینها مانع از حمله متقابل اسرائیل به ایران در حال حاضر یا در آینده نیست، اما قطعاً آن را پیچیده میکند. این نشان میدهد اسرائیل ممکن است به احتمال بیشتری به هدف قرار دادن پرسنل و داراییهای نظامی ایران در سوریه و لبنان و احتمالاً عراق و یمن، در آینده بازگردد. به عبارت دیگر، اسرائیل با حمله ایران منصرف نخواهد شد، اما احتمالاً توسط آن نیز تحریک نخواهد شد.
استاد دانشکده خدمات خارجی دانشگاه جورج تاون معتقد است: در نهایت، موضع ایالات متحده ساده است. ایالات متحده میخواهد از یک جنگ منطقهای که میتواند نیروهای آمریکایی را به سمت خود بکشاند، بازارهای بینالمللی را متلاطم کند و موقعیت متحدان عرب واشنگتن را پیچیدهتر کند، اجتناب کند. این کشور میخواهد از اسرائیل محافظت کند، در حالی که از اسرائیل میخواهد عملیات خود را در غزه به پایان برساند.
نظر شما